Wie is jouw luisterend oor?

Home | Blog | God | Wie is jouw luisterend oor?

Heb je een vriend of vriendin met wie je alles kunt bespreken? Met wie je je zorgen, vragen, twijfels en gevoelens kunt delen zonder dat je bang bent voor veroordeling? Het is heel belangrijk om zo iemand in je leven te hebben. Iemand die je vertrouwt. Iemand die je helpt als het nodig is.

In de Bijbel staat: “Wanneer twee vrienden samen zijn en één van beiden valt, helpt de ander hem weer overeind.”

Het is heel waardevol als je zo’n vriendschap hebt. Het is daarin wel belangrijk dat je jouw vriend of vriendin laat weten als je dreigt te vallen of gevallen bent. Letterlijk of figuurlijk.

Misschien vind je het lastig om jezelf open en kwetsbaar op te stellen.
Óf misschien wil je sowieso liever anoniem contact over bepaalde dingen.

Door een goede vriendschap word je opgebouwd, zoals in de Bijbel in Spreuken staat: “Zoals men ijzer scherpt met ijzer, zo scherpt een mens zijn medemens.” Door persoonlijk contact mag je van elkaar leren. Mooi toch?!

Het kan zo zijn dat je, om wat voor reden dan ook, niet zo’n vriendschap hebt. Misschien vind je het lastig om jezelf open en kwetsbaar op te stellen. Óf misschien wil je sowieso liever anoniem contact over bepaalde dingen.

Daarom willen wij graag voor jou klaarstaan. Wij hebben in onze cursusomgeving een veilige plek voor jou gecreëerd waar jij met een e-coach kunt schrijven over wat jou bezig houdt. En zo hopen wij jou te kunnen ondersteunen en op te bouwen.

We zien naar je uit! Klik hier voor persoonlijk contact.

 Gratis online cursus over God en Jezus

 Stel je vragen aan je persoonlijke e-coach

 Meer dan 10.000 mensen gingen je al voor

Esther Prigge

Pastoraal werker - Coördinator e-coaches - Moeder van 2 jongens - Nieuwsgierig - Creatief - Houdt van gezelligheid met vrienden - Enthousiast (soms iets té) - Kan chocola moeilijk laten staan Lees meer blogs van Esther. (Disclaimer)

Laat een reactie achter