Help online zoekers Gods liefde te ontdekken

Je hebt ons gevonden! Gaaf. We vallen maar gewoon met de deur in huis: we willen je vragen om donateur te worden van IkzoekGod.nl. IkzoekGod.nl wil mensen op een laagdrempelige manier online laten kennismaken met het evangelie, zodat ze God leren kennen, groeien in geloof en het goede nieuws eenvoudig kunnen delen.

Wat wij doen

We begonnen zo’n tien jaar geleden met het beantwoorden van e-mails en het begeleiden van deelnemers van een internet cursus over Jezus. Inmiddels is onze beweging uitgegroeid tot iets groters dan we ooit hadden durven dromen. Met een achtkoppig team werkt IkzoekGod.nl aan websites, cursussen, apps en de Facebookpagina. Allemaal manieren waarop per week duizenden mensen online in aanraking komen met Jezus.

We willen nog veel meer mooie projecten aanpakken. Mensen zijn steeds vaker online en de ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Daar liggen enorm veel mogelijkheden voor ons. Help ons om mensen online over God te vertellen en word donateur van IkzoekGod.nl!

Wat jij kunt doen

Je kunt eenmalig doneren, of, wat onze voorkeur heeft, maandelijks bijdragen.

We willen zoveel mogelijk mensen bereiken met Gods goede nieuws en daar zoveel mogelijk mensen bij betrekken.

Enthousiast geworden? Neem dan een paar minuten de tijd om via onderstaande link het machtigingsformulier in te vullen. Alvast bedankt!

Doneer direct »