Word donateur van IkzoekGod.nl

Help online zoekers Gods liefde te ontdekken

Je hebt ons gevonden! Gaaf. We vallen maar gewoon met de deur in huis: we willen je vragen om donateur te worden van IkzoekGod.nl. IkzoekGod.nl wil mensen op een laagdrempelige manier online laten kennismaken met het evangelie, zodat ze God leren kennen, groeien in geloof en het goede nieuws eenvoudig kunnen delen.

Wat wij doen

We begonnen in 2005 met het beantwoorden van e-mails en het begeleiden van deelnemers van een internet cursus over Jezus. Inmiddels is onze beweging uitgegroeid tot iets groters dan we ooit hadden durven dromen. Met een zevenkoppig team werkt IkzoekGod.nl aan aan websites zoals ik-wil-dood.nl, online cursussen, apps en de Facebookpagina. Allemaal manieren waarop per week duizenden mensen online in aanraking komen met Jezus.

We willen nog veel meer mooie projecten aanpakken. Mensen zijn steeds vaker online en de ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Daar liggen enorm veel mogelijkheden voor ons. Help ons om mensen online over God te vertellen en word donateur van IkzoekGod.nl!

Wat jij kunt doen

‘IkzoekGod.nl is afhankelijk van giften. Om te kunnen blijven bestaan is het belangrijk dat er structurele giften binnenkomen. Zo zorgen we niet alleen voor een gezonde financiële basis, maar breiden we ook ons netwerk uit met mensen die ons werk een warm hart toedragen. Daarom willen we je vragen donateur te worden.

Enthousiast geworden? Neem dan een paar minuten de tijd om via onderstaande link het machtigingsformulier in te vullen.

Als je benieuwd bent naar ons verhaal en wat wij doen, neem dan gerust contact op met de teamleider van IkzoekGod.nl, Martien van den Helder via m.vandenhelder@ikzoekgod.nl

Dankjewel!’

 

Doneer direct »