Help jij online zoekers Gods liefde te laten ontdekken?

Home | Help jij online zoekers Gods liefde te laten ontdekken?

Help jij online zoekers Gods liefde te ontdekken?

IkzoekGod.nl wil mensen op een laagdrempelige manier online laten kennismaken met het evangelie. Dit zodat ze God en Jezus leren kennen, groeien in geloof en het goede nieuws eenvoudig kunnen delen. Deze commercial vat goed samen wat we doen en waar ons hart naar uitgaat.

Wat wij doen

We begonnen in 2005 met het beantwoorden van e-mails en het begeleiden van deelnemers van een internetcursus over Jezus. Inmiddels is onze beweging uitgegroeid tot iets groters dan we ooit hadden durven dromen. Met een klein team werkt IkzoekGod.nl aan websites zoals ik-wil-dood.nl, ik-wil-euthanasie.nl, online cursussen, apps en de Facebookpagina. Allemaal manieren waarop per week duizenden mensen online in aanraking komen met Jezus. Zie voor een overzicht deze infographic.

We willen nog veel meer mooie projecten aanpakken. Mensen zijn steeds vaker online en de ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Daar liggen enorm veel mogelijkheden voor ons. Help ons om mensen online over God te vertellen en word donateur van IkzoekGod.nl!

IkzoekGod - onze droom

Wat jij kunt doen

Om als IkzoekGod.nl te kunnen blijven bestaan en te kunnen uitbreiden is het belangrijk dat er structurele giften binnenkomen.

Daarom willen we je vragen donateur te worden.

Enthousiast geworden? Neem dan een paar minuten de tijd om via onderstaande link het machtigingsformulier in te vullen. Zelf een gift overmaken kan natuurlijk ook. Dat kan op rekeningnummer NL73 INGB 000 1021 474 ten name van Stichting Agapè. Vergeet niet onze code, 28600, aan te geven, zodat jouw gift bij ons terecht komt.

Wil je een van de teamleden ondersteunen dan kan dat via de link bij het betreffende teamlid.

IkzoekGod.nl is onderdeel van Stichting Agapè. Samen maken we Jezus bekend in Nederland en helpen we christenen Gods liefde zichtbaar te maken.

Als je benieuwd bent naar ons verhaal en wat wij doen, neem dan gerust contact op met ons via contact@ikzoekgod.nl.

Dankjewel!

Benieuwd naar wie IkzoekGod.nl is?

Jannine 2

Jannine van der Pol

Project coördinator Media/Audiovisueel - Bruisende netwerker – Blij ei – Media-expert – Afgekickt van koffie – Rijdt paard – Raadslid voor de ChristenUnie – Is het liefst blootsvoets – Jongste van het team

Ondersteun het werk van Jannine

thumbnail_F68F00FA-2894-4F8F-9E8F-4CE224315E6F

Fraiza Bracho

Instagram expert - Utrecht lover - Venezolaans - Grafisch ontwerper-Natuurliefhebber - Gepassioneerd door fotografie - Creatief - Foodie.

Ondersteun het werk van Fraiza

Etienne

Etienne Keijts

Volgeling van Jezus - liefhebber van (winter)sport en de Bijbel – Zeeuw – geniet van mensen, een sterke boodschap en de natuur (lees: strand!) – groot fan van het ontbijt: kwark met zelfgemaakte granola

Ondersteun het werk van Etienne

Kirsten

Kirsten Roordink – Hagg

Grafisch vormgever - Woont tijdelijk in Keulen – Schildert – Photoshopper – Designer – Ontspannen – Vindt alcoholvrij bier smerig – Fotografe – Geniet van er op uit gaan – Oog voor detail – Voetbalfan

Ondersteun het werk van Kirsten

15814412633902530815637920302213

Duurt Vonck

Passie voor God  - Vader van 4 - 'Man van' - Voorganger - Gedreven om het Evangelie in eerlijke en begrijpelijke taal dichtbij te brengen - Hart voor jongeren en iedereen die oprecht op zoek is - Gek op snoep met een voorliefde voor appelkoeken (ja, die hele goedkope)

Ondersteun het werk van Duurt

Femke

Femke Kemink

Cursuscoördinator De Grote Vragen - Trainer - Woont op een boerderij - Geniet van mooie dingen maar kan die zelf niet maken - Enthousiast - Speelt een beetje piano - Wordt blij van levensvragen

Ondersteun het werk van Femke

Mariska

Mariska Verheij

Student Theologie - Stagiair - Cursusschrijver - Interesse in levens en zingevingsthema's - Houdt van bakken - Sporten - Muziek maken

Ondersteun het werk van Mariska

IMG_20200604_090307__01

Esther Prigge

Pastoraal werker - Coördinator e-coaches - Moeder van 2 jongens - Nieuwsgierig - Creatief - Houdt van gezelligheid met vrienden - Enthousiast (soms iets té) - Kan chocola moeilijk laten staan

Ondersteun het werk van Esther

Maar ons team is groter dan deze acht! Er zijn 65 getrainde e-coaches die online zoekers via mail of een van onze cursussen begeleiden. Daarnaast helpen een aantal bloggers ons met het schrijven van artikelen. Zonder deze vrijwilligers zouden we dit werk niet kunnen doen.