Help jij online zoekers Gods liefde te laten ontdekken?

Home | Help jij online zoekers Gods liefde te laten ontdekken?

Help jij online zoekers Gods liefde te ontdekken?

IkzoekGod.nl wil mensen op een laagdrempelige manier online laten kennismaken met het evangelie. Dit zodat ze God en Jezus leren kennen, groeien in geloof en het goede nieuws eenvoudig kunnen delen. Deze commercial vat goed samen wat we doen en waar ons hart naar uitgaat.

Wat wij doen

We begonnen in 2005 met het beantwoorden van e-mails en het begeleiden van deelnemers van een internetcursus over Jezus. Inmiddels is onze beweging uitgegroeid tot iets groters dan we ooit hadden durven dromen. Met IkzoekGod.nl werken we aan websites zoals ik-wil-dood.nl, ik-wil-euthanasie.nl, online cursussen, apps en de Facebookpagina. Allemaal manieren waarop per week duizenden mensen online in aanraking komen met Jezus. Zie voor een overzicht deze infographic.

We willen nog veel meer mooie projecten aanpakken. Mensen zijn steeds vaker online en de ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Daar liggen enorm veel mogelijkheden voor ons. Help ons om mensen online over God te vertellen en word donateur van IkzoekGod.nl!

IkzoekGod - onze droom

Wat jij kunt doen

Om als IkzoekGod.nl ons werk te kunnen blijven doen, is het belangrijk dat er structurele giften binnenkomen.

Daarom willen we je vragen donateur te worden.

Enthousiast? Een gift overmaken kan op rekeningnummer NL57RABO 0175890293 ten name van Stichting Jesus.net Foundation. Vergeet niet om IkzoekGod.nl in de omschrijving te vermelden, zodat jouw gift bij ons terecht komt.

Wil je een van de teamleden ondersteunen dan kan dat via de link bij het betreffende teamlid.

Als je benieuwd bent naar ons verhaal en wat wij doen, neem dan gerust contact op met ons via [email protected].

Dankjewel!

Benieuwd naar wie IkzoekGod.nl is?

120508535_3218266934909348_4152269133476678769_o

Jannine van Woerden

Project coördinator Media/Audiovisueel - Bruisende netwerker – Blij ei – Media-expert – Drinkt décafe koffie – Rijdt paard – Getrouwd – Moeder - Is het liefst blootsvoets

Ondersteun het werk van Jannine

kirsten-roordink (1)

Kirsten Roordink – Hagg

Grafisch vormgever – Amersfoort – Moeder van drie – Schilderen – Fotografie – Oog voor detail – Voetballen – LP's draaien – Podcastst luisteren – Scandinavische series en wielrennen kijken

Ondersteun het werk van Kirsten

Maar ons team is groter dan deze twee! Er zijn 34 getrainde e-coaches die online zoekers via mail of een van onze cursussen begeleiden. Daarnaast helpen een aantal bloggers ons met het schrijven van artikelen. Zonder deze vrijwilligers zouden we dit werk niet kunnen doen.

De cijfers van 2023

Om een inkijkje te geven in wat het effect is van het werk dat jullie ondersteunen in gebed en/of financieel, delen we graag de cijfers van het afgelopen jaar. Bidden jullie mee dat het werk dat we mogen doen in 2024 weer vele harten zal raken en we zo mensen mogen bereiken met Gods liefde, op de plek waar ze zijn?