Help jij online zoekers Gods liefde te laten ontdekken?

Home | Help jij online zoekers Gods liefde te laten ontdekken?

Help jij online zoekers Gods liefde te ontdekken?

IkzoekGod.nl wil mensen op een laagdrempelige manier online laten kennismaken met het evangelie. Dit zodat ze God en Jezus leren kennen, groeien in geloof en het goede nieuws eenvoudig kunnen delen. Deze commercial vat goed samen wat we doen en waar ons hart naar uitgaat.

Wat wij doen

We begonnen in 2005 met het beantwoorden van e-mails en het begeleiden van deelnemers van een internetcursus over Jezus. Inmiddels is onze beweging uitgegroeid tot iets groters dan we ooit hadden durven dromen. Met een klein team werkt IkzoekGod.nl aan websites zoals ik-wil-dood.nl, ik-wil-euthanasie.nl, online cursussen, apps en de Facebookpagina. Allemaal manieren waarop per week duizenden mensen online in aanraking komen met Jezus. Zie voor een overzicht deze infographic.

We willen nog veel meer mooie projecten aanpakken. Mensen zijn steeds vaker online en de ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Daar liggen enorm veel mogelijkheden voor ons. Help ons om mensen online over God te vertellen en word donateur van IkzoekGod.nl!

IkzoekGod - onze droom

Wat jij kunt doen

Om als IkzoekGod.nl te kunnen blijven bestaan en te kunnen uitbreiden is het belangrijk dat er structurele giften binnenkomen.

Daarom willen we je vragen donateur te worden.

Enthousiast geworden? Neem dan een paar minuten de tijd om via onderstaande link het machtigingsformulier in te vullen. Zelf een gift overmaken kan natuurlijk ook. Dat kan op rekeningnummer NL73 INGB 000 1021 474 ten name van Stichting Agapè. Vergeet niet onze code, 164, aan te geven, zodat jouw gift bij ons terecht komt.

Wil je een van de teamleden ondersteunen dan kan dat via de link bij het betreffende teamlid.

IkzoekGod.nl is onderdeel van Stichting Agapè. Samen maken we Jezus bekend in Nederland en helpen we christenen Gods liefde zichtbaar te maken.

Als je benieuwd bent naar ons verhaal en wat wij doen, neem dan gerust contact op met ons via contact@ikzoekgod.nl.

Dankjewel!

Benieuwd naar wie IkzoekGod.nl is?

Martien 2

Martien van den Helder

Teamleider – Houdt van darten – Heeft altijd zijn eigen groene thee bij zich – Blijft rustig – Organisator – Gek op Engelse drop – Coacher – Werkt al bijna 30 jaar bij Agapè

Geef hier aan Martien

André Scholten

André Scholten

Webdeveloper - Houdt van chocolademelk – Gedreven – Specialiseert zich in zoekmachineoptimalisatie – Blogger – Aanjager – Weet wat hij wil – Webdesigner

Geef hier aan André

Jannine 2

Jannine van der Pol

Project coördinator Media/Audiovisueel - Bruisende netwerker – Blij ei – Media-expert – Afgekickt van koffie – Rijdt paard – Raadslid voor de ChristenUnie – Is het liefst blootsvoets – Jongste van het team

Geef hier aan Jannine

Kirsten

Kirsten Roordink – Hagg

Grafisch vormgever - Woont tijdelijk in Keulen – Schildert – Photoshopper – Designer – Ontspannen – Vindt alcoholvrij bier smerig – Fotografe – Geniet van er op uit gaan – Oog voor detail – Voetbalfan

Geef hier aan Kirsten

Maar ons team is groter dan deze vier! Er zijn ook 65 getrainde e-coaches die online zoekers via mail of via een van onze cursussen begeleiden. En er zijn een 5-tal bloggers die ons helpen met het schrijven van artikelen. Zonder deze vrijwilligers zouden we dit werk niet kunnen doen.