Vier jij eeuwig feest?

Home | Blog | God | Vier jij eeuwig feest?

Verjaardag vieren geeft altijd een hoop drukte. Dagen van te voren kan je al denken: wat moet ik allemaal in huis halen en hoeveel? Of boodschappen doen en er achter komen dat de koelkast te klein is. Het huis opruimen, want je wilt wel een beetje goed voor de dag komen. De dag breekt aan en je vraagt je af: wie zal er komen? Heb ik wel genoeg in huis? Wat zullen ze willen drinken? Koffie zetten, stoelen aanslepen en ga zo maar door! Als jij elk jaar je verjaardag viert, zal je dit misschien wel herkennen.

Wennen

Een jaar is 12 maanden, 52 weken, 365/366 dagen, 8765 uren, 525 948 minuten, 31.556.925 seconden. Op de verjaardag verspringt plotseling jouw leeftijd met 1 jaar. Dit is een dag om even terug te kijken en een dag om vooruit te kijken naar een nieuw levensjaar. Als mensen vragen hoe oud je bent, dan moet je even nadenken en wennen aan de nieuwe leeftijd.

Regels en verzekeringen

Je weet natuurlijk nooit hoe dit nieuwe levensjaar zal zijn. Wij Nederlanders zijn een volk die graag alles indekt. Heel veel (verkeers)regels moeten er voor zorgen dat ons niets overkomt. Er zijn verzekeringen voor alles en nog wat. Maar hoe goed je het ook geregeld hebt, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het is goed om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Maar spijt hebben over het verleden en zorgen maken over de toekomst, is heel erg vermoeiend. Je leeft vandaag. Elke dag heeft mooie momenten als je dat wil zien. Het is een keuze om elke dag positief te beginnen en te genieten van de kleine dingen.

Mijn geloof is dat er na dit aardse leven een eeuwig hemels leven komt.
Een leven dat nooit meer stopt.
Een leven zonder alle ellende, pijn en fouten die we kunnen meemaken.

Eeuwige verzekering

Normaal gesproken is mijn halve leven al voorbij, want 120 jaar zal ik vast niet halen. De toekomst staat vast als je de “goede” verzekering hebt afgesloten en een ticket naar de hemel hebt. Sluit een (eeuwig leven) verzekering af die wel een garantie geeft voor de toekomst. De premie is duur betaald. Deze verzekering is voor jouw gratis. Jezus gaf zijn leven voor de schuld van de wereld. Hij heeft betaald!

In de hemel zullen we geen verjaardagen meer vieren, er is altijd feest. Wil jij daar ook bij zijn? Geef jouw hart en leven over aan Hem. Als jij Zijn cadeau aanneemt, ben je verzekerd dat je voor altijd bij Hem mag zijn!

“Want als je met je mond hardop zegt dat Jezus de Heer is, en met je hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft teruggeroepen en levend heeft gemaakt, ben je gered. Door dit met je hart te geloven, word je vrijgesproken van schuld. En door het met je mond hardop te zeggen, word je gered.”

Als jij Jezus’ cadeau aanneemt, ben je verzekerd dat je voor altijd bij Hem mag zijn!

De boodschappen zijn gehaald, alles staat klaar. Ik ben er niet zeker van dat iedereen komt. Ik hoop maar dat ze gaan komen. Nog weken de restjes opeten is niet de bedoeling. Heb je al voor Jezus gekozen? Hieperdepiep hoera, van harte gefeliciteerd!


Doorpraten? Dat kan met één van onze e-coaches. Reageren mag ook onder deze blog.
Wil je graag meer lezen over wat Jezus hier op aarde kwam doen? Vraag dan gratis een (Nieuw Testament) Bijbel aan (verzending alleen binnen Nederland) of kijk bij één van onze (gratis) online cursussen.

Onne de Vries

Jezusfan, luisterend oor, kijkt over kerkmuren heen, hart voor jongeren, nuchtere fries, reislustig en bewogen met mensen. Lees meer blogs van Onne. (Disclaimer)


Je bent een...*

*Door het versturen van dit formulier geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

 Gratis online cursus over God en Jezus

 Stel je vragen aan je persoonlijke e-coach

 Meer dan 10.000 mensen gingen je al voor