IkzoekGod.nl werkt o.a. samen met:

Jesus.net

Jesus.net is een wereldwijd, internationaal netwerk, bestaande uit meer dan 80 christelijke organisaties, die betrokken zijn bij online evangelisatie en discipelschap. We zien de impact van het werk in de levens van mensen. Elke paar seconden kiest iemand dat hij of zij meer over Jezus wil weten.

Samenwerking is een van de belangrijkste waarden van Jesus.net. Zowel organisaties als individuen maken ons werk mogelijk. Verschillende partners die wij ondersteunen en die ons werk ondersteunen zijn:

  • Ministry partners die de zoekers verbinden met lokale gemeenschappen.
  • Content partners die ons voorzien van beeldmateriaal, producten en teksten, die door partners gebruikt kunnen worden.
  • Technology partners die (innovatieve) tools ontwikkelen en ons helpen te blijven innoveren.
  • Prayer partners die van het grootste belang zijn om onze organisatie en ons werk geestelijk te ondersteunen.
  • Financial partners die vrijgevig doneren en helpen bij onze gezamenlijke inspanning om de wereld te bereiken met het evangelie.

Alpha-cursus

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag of Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Welkom!

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Klik hier om een Alpha bij jou in de buurt te vinden!