Vind vandaag rust bij God

FG-at-podium-12_retouched-scaled

"Welke berg er ook voor je ligt, welke storm je ook tegenkomt, ik ben hier om je te vertellen dat Jezus Christus het antwoord is."Franklin Graham

Goed nieuws!

God houdt zoveel van je dat Hij zijn enige Zoon, Jezus Christus, gaf om voor jouw zonden te sterven en weer op te staan uit de dood. Als je in Hem gelooft, keer je dan af van je zonden en maak Jezus tot Heer van je leven. Je zult het eeuwige leven bij Hem in de hemel hebben.

Zeg jij dit gebed vandaag?

Lieve God,

Ik weet dat ik een zondaar ben en ik vraag u om vergeving. Ik geloof dat Jezus Christus zijn Zoon is. Ik geloof dat Hij stierf voor mijn zonden en dat de Heer Hem opwekte om weer te leven. Ik wil Hem vanaf nu vertrouwen als mijn Redder en Hem volgen als mijn Heer. Leid mijn leven en help mij uw wil te vervullen.

Ik bid in Jezus naam. Amen.

Contact

Als je het bovenstaande gebed hebt gebeden willen we je graag helpen een volgende stap te zetten. Heb je vragen, of wil je doorpraten neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Neem ook eens een kijkje op Jezus.nl, waar je meer kunt ontdekken over Jezus en geloof.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Vraag gratis boek aan: De opstanding van Jezus

Aan de hand van feitelijk historisch bewijs wordt in makkelijk leesbare hoofdstukken overtuigend aangetoond dat Jezus opstond uit de dood. Precies zoals Hij had voorzegd. Waardoor wilden Jezus’ leerlingen het goede nieuws verspreiden, ondanks dat ze geslagen werden, gevangen gezet en gemarteld?

Vraag via onderstaand formulier jouw gratis boek aan.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
9789491935138_front

Online cursus over God

 Gratis online cursus over God en Jezus

 Stel je vragen aan je persoonlijke e-coach

Duizenden mensen gingen je al voor

Bewijs over Jezus

Heeft Jezus ooit op aarde rondgelopen? En is Jezus echt de zoon van God? Is hij opgestaan uit de dood? Maar waar is het bewijs dan? Deze en andere vragen rondom Jezus houden veel mensen bezig. Sommigen zeggen dat het allemaal mythes zijn. Weer anderen zeggen dat Jezus alleen maar een goed en bijzonder mens was.

Cursus 'The Case for Christ'

Bij de film ‘The Case for Christ’ is een cursus geschreven met beeldmateriaal en videofragmenten uit de film. De cursus daagt je uit om dezelfde zoektocht aan te gaan als de hoofdrolspeler van de film. In gesprek met je persoonlijke e-coach kun je al je vragen kwijt die je hebt over deze onderwerpen.

En nu?

We willen je helpen groeien door meer over God te weten te komen. Ga hiervoor naar de (gratis) online cursus over Jezus.