Cursussen ikzoekgod.nl

WaaromJezus?

Wie was Jezus en wat voor betekenis heeft hij vandaag nog voor mij. Ontdek het waarom en meld je aan voor WaaromJezus?

 

Vergeven

Waar denk jij aan als het gaat over "vergeven"? Een mooi woord? Of juist ingewikkeld? Ik hoop dat je de moed hebt om de eerste stappen te zetten op het pad van vergeving. Deze cursus kan je daarbij helpen.

stress, Burn-out & rust

Last van stress? In deze cursus leer je wat stress is en wat je eraan kunt doen.

 

 

Startersbijbel

Vind je de Bijbel toch een ingewikkeld boek en zou je er graag meer van begrijpen? Doe dan de startersbijbel-cursus voor een diepe duik in een bijzonder boek!

 

Bidden

10 gedachten over gebed door Ron van der Spoel. Gedachten die je kunnen bemoedigen en je leven kunnen veranderen.

 

 

the case for christ

The Case for Christ Het grootste mysterie aller tijden ontrafeld. Een zoektocht van twee jaar leidt tot bijzondere conclusies. De cursus is opgezet naar aanleiding van de film 'The Case for Christ' en het boek 'Bewijs genoeg’

Geloven - de volgende stap

Ben je toe aan het zetten van de volgende stap om je geloof handen en voeten te geven of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe praktisch christelijk geloof er uit ziet? Dan is deze cursus geknipt voor jou.

Onderweg naar kerst

Waarom vieren we Kerst? Waarom geven we elkaar rond 25 december cadeautjes, zetten we de grootst mogelijke dennenboom in huis en zingen we liedjes over engelen, herders en een kindje in een stal?
Kerst: Wie, wat, waarom en hoe.

Genieten van je geld

Wij nodigen je van harte uit om deze cursus te volgen. Gratis en voor niets ontvang je veel bijbelse wijsheden en praktische inzichten over het omgaan met geld!
Meld je aan voor de cursus

 

Waarom Jezus?
voor ondernemers

In de cursus WaaromJezus? voor ondernemers en zakenmensen ontdek je meer over wie Jezus was en is. Je e-coach is ook een ondernemer of zakenman/vrouw.

Waarom jezus?
voor tieners

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je meer weten over wie Jezus was en wat jij daar aan hebt? Meld je dan nu aan voor deze cursus.

waarom jezus?
Voor studenten

Wat is nu de kern van het christelijk geloof? Wie was die Jezus nu? Heb je deze vragen, doe dan de ‘WaaromJezus? voor studenten’ cursus.

Mijn baan kwijt. Wat nu?

Misschien heb je geen idee wat je wilt, overvalt het je allemaal om op zoek te zijn naar een nieuwe baan. Als dat zo is , als je het gevoel hebt dat het op je afkomt, dat je deze situatie niet had bedacht voor jezelf maar je er nu helaas eenmaal in zit, dat je best aan het werk wilt maar geen idee hebt hoe je moet beginnen, dan is deze cursus geschikt voor jou.