Cursussen ikzoekgod.nl

WaaromJezus?

Als er een persoon is die veel losmaakt, ondanks dat hij al lang niet meer op aarde rondloopt, dan is het Jezus wel. Wie was Jezus en wat voor betekenis heeft hij vandaag nog voor mij. Ontdek het waarom en meld je aan voor WaaromJezus.

 

 

Leven met Verlies

Heb je te maken (gehad) met verlies en rouw? In deze cursus krijg je inzicht in rouw en verlies en vind je hopelijk erkenning en herkenning. De cursus is gebaseerd op principes uit de verlies- en rouwbegeleiding en het christelijk geloof. De cursus bestaat uit korte stukjes tekst, videofragmenten en vragen. Er is begeleiding door een e-coach.

stress, Burn-out & rust

Last van stress? In deze cursus leer je wat stress is en wat je eraan kunt doen. Aan bod komt wat stress nou eigenlijk is en waarom we ons zo opjagen in deze maatschappij. Je gaat zelf ook nadenken over jouw alarmbelletjes én onderzoeken waar jij je rust en balans kunt vinden.

Startersbijbel

Vind je de Bijbel toch een ingewikkeld boek en zou je er graag meer van begrijpen? Doe dan de startersbijbel-cursus voor een diepe duik in een bijzonder boek!

Vergeven

Waar denk jij aan als het gaat over vergeven? Een mooi woord? Of juist ingewikkeld? Ik hoop dat je de moed hebt om de eerste stappen te zetten op het pad van vergeving. Deze cursus kan je daarbij helpen.

Bidden

10 gedachten over gebed door Ron van der Spoel. Gedachten die je kunnen bemoedigen en je leven kunnen veranderen.

 

Mijn baan kwijt. Wat nu?

Misschien heb je geen idee wat je wilt, overvalt het je allemaal om op zoek te zijn naar een nieuwe baan. Als dat zo is , als je het gevoel hebt dat het op je afkomt, dat je deze situatie niet had bedacht voor jezelf maar je er nu helaas eenmaal in zit, dat je best aan het werk wilt maar geen idee hebt hoe je moet beginnen, dan is deze cursus geschikt voor jou.

Geloven - de volgende stap

Ben je toe aan het zetten van de volgende stap om je geloof handen en voeten te geven of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe praktisch christelijk geloof er uit ziet? Dan is deze cursus geknipt voor jou.

 

 

 

the case for christ

The Case for Christ Het grootste mysterie aller tijden ontrafeld. Een zoektocht van twee jaar leidt tot bijzondere conclusies. De cursus is opgezet naar aanleiding van de film 'The Case for Christ' en het boek 'Bewijs genoeg’

 

 

 

Waarom Jezus?
voor ondernemers

In de cursus WaaromJezus? voor ondernemers en zakenmensen ontdek je meer over wie Jezus was en is. Je e-coach is ook een ondernemer of zakenman/vrouw.

Waarom jezus?
voor tieners

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je meer weten over wie Jezus was en wat jij daar aan hebt? Meld je dan nu aan voor deze cursus.

 

waarom jezus?
Voor studenten

Wat is nu de kern van het christelijk geloof? Wie was die Jezus nu? Heb je deze vragen, doe dan de ‘WaaromJezus? voor studenten’ cursus.

Genieten van je geld

Wij nodigen je van harte uit om deze cursus te volgen. Gratis en voor niets ontvang je veel bijbelse wijsheden en praktische inzichten over het omgaan met geld!
Meld je aan voor de cursus

 

Onderweg naar kerst

Waarom vieren we Kerst? Waarom geven we elkaar rond 25 december cadeautjes, zetten we de grootst mogelijke dennenboom in huis en zingen we liedjes over engelen, herders en een kindje in een stal?
Kerst: Wie, wat, waarom en hoe.

Deel je geloof

Wil je je geloof delen met mensen in je omgeving, maar weet je niet helemaal hoe? Volg het eerste hoofdstuk van de online cursus 'Deel je geloof’ met daarin een test om jouw eigen evangelisatiestijl te ontdekken.