Beste hulpmiddelen voor gebed

Home | Blog | Bidden | Beste hulpmiddelen voor gebed

Bidden, het is wat de meeste mensen wel eens hebben gedaan. Sommige mensen bidden vaker, er zijn veel gelovigen die graag meer zouden willen bidden. Je kan er heel ingewikkeld over doen en allerlei programma’s op zetten, maar dit is een hele eenvoudige en effectieve tip:

Beste hulpmiddelen voor gebed

De meest effectieve hulpmiddelen voor gebed zijn: een wekker en de afstandsbediening van je tv. Een wekker om op tijd op te staan en de afstandsbediening om de tv uit te zetten. En dan heb je tijd om te bidden…

Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt. 1 Tessalonicenzen 5:16-18

Heb je ook wel eens gebeden, maar had je geen idee tegen wie je eigenlijk aan het praten was? Ga dan op ontdekkingstocht met de online cursus Waarom Jezus?

Foto: sxc.hu

 Gratis online cursus over God en Jezus

 Stel je vragen aan je persoonlijke e-coach

 Meer dan 10.000 mensen gingen je al voor

Wouter

Met liefde voor mooie verhalen, nieuwe media, geloof, films en muziek. (Disclaimer)

2 reacties

  1. devriesbert865 op 15 februari 2018 om 19:00

    Ik ben al heel lang op zoek naar rust in mijzelf na veel tegenslagen in mijn leven. De grootste ramp die mij is overkomen dat mijn dochtertje Nathalie overleed in 1988, en een scheiding 2 jaar geleden waarin mijn twee zoons niet meer naar mij omkijken. Heel vaak gevraagd of er een god bestaat die mij barmhartig is, en waarom ik moet lijden, mentaal en fysiek.

  2. Martien op 22 februari 2018 om 11:41

    We reageren via e-mail naar jou toe.

Laat een reactie achter