Home » Bijbel » Gaat de hele wereld er ooit aan?
Home » Bijbel » Gaat de hele wereld er ooit aan?
Home » Bijbel » Gaat de hele wereld er ooit aan?

Wat denk jij? Gaat de wereld er ooit helemaal aan? Zoals in de bekende sf-films?

Op basis van wat Petrus heeft meegemaakt met Jezus van Nazaret, schrijft hij daar het volgende over:

De dag van de Heer zal komen als een dief. De hemelsferen zullen die dag met luid gedreun vergaan, de elementen gaan in vlammen op, en de aarde en alles wat daarop gedaan is komt aan het licht. Als dit allemaal op die manier te gronde gaat, hoe heilig en vroom moeten jullie dan niet leven, jullie die uitzien naar de dag van God en het aanbreken daarvan versnellen! Die dag gaan de hemelsferen in vlammen op, en de elementen vatten vlam en smelten weg. Maar wij vertrouwen op Gods belofte en zien uit naar een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont.
[De Bijbel, Tweede Brief van Petrus, hoofdstuk 3]

One Response to Gaat de hele wereld er ooit aan?

  1. Marc Elders Marc Elders schreef:

    Dank David! En, in je bio vind ik dat echt nice, ‘gek op grappen’.

Laat een bericht achter