Home » Bidden » Beste hulpmiddelen voor gebed
Home » Bidden » Beste hulpmiddelen voor gebed
Home » Bidden » Beste hulpmiddelen voor gebed

Bidden, het is wat de meeste mensen wel eens hebben gedaan. Sommige mensen bidden vaker, er zijn veel gelovigen die graag meer zouden willen bidden. Je kan er heel ingewikkeld over doen en allerlei programma’s op zetten, maar dit is een hele eenvoudige en effectieve tip:

Beste hulpmiddelen voor gebed

De meest effectieve hulpmiddelen voor gebed zijn: een wekker en de afstandsbediening van je tv. Een wekker om op tijd op te staan en de afstandsbediening om de tv uit te zetten. En dan heb je tijd om te bidden…

Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt. 1 Tessalonicenzen 5:16-18

Heb je ook wel eens gebeden, maar had je geen idee tegen wie je eigenlijk aan het praten was? Ga dan op ontdekkingstocht met de online cursus Waarom Jezus?

Foto: sxc.hu

Wouter van der Toorn
Art Director van Jesus.net, blogger op Creatov.nl. Met liefde voor mooie verhalen, nieuwe media, geloof, films en muziek. Voor nog veel meer inspiratie, ga naar mijn blog » (Disclaimer)
Wouter van der Toorn
- 9 uur ago
Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn

Latest posts by Wouter van der Toorn (see all)

Tagged with →  

2 Responses to Beste hulpmiddelen voor gebed

  1. Avatar devriesbert865 schreef:

    Ik ben al heel lang op zoek naar rust in mijzelf na veel tegenslagen in mijn leven. De grootste ramp die mij is overkomen dat mijn dochtertje Nathalie overleed in 1988, en een scheiding 2 jaar geleden waarin mijn twee zoons niet meer naar mij omkijken. Heel vaak gevraagd of er een god bestaat die mij barmhartig is, en waarom ik moet lijden, mentaal en fysiek.

  2. Martien Martien schreef:

    We reageren via e-mail naar jou toe.

Laat een bericht achter